Правоохоронці виявили у місцевого мешканця шість бойових гранат, автомат "Калашникова", пістолет "Браунінг" та близько 100 набоїв різного калібру.

Співробітники міліції в Донецькій області отримали оперативну інформацію про те, що місцевий мешканець може зберігати в себе вдома зброю та боєприпаси, оперативно-розшукові заходи підтвердили дану інформацію.

Як повідомили в прес-службі МВС, чоловік 1957 року народження, який зберігав у себе в будинку цілий арсенал зброї та боєприпасів, раніше не мав судимості. Пенсіонер мешкав у садово-городному кооперативі, який розташований у передмісті Вугледара.

Читайте также: На Донеччині у власника СТО знайшли бойовий арсенал зброї (фото)

Правоохоронці виявили у "пенсіонера-городника" шість ручних гранат "Ф1", автомат "АКМС" та пістолет "Браунінг". Крім того, міліціонери виявили та вилучили запал до гранати "УЗРГМ", і велику кількість боєприпасів - 16 патронів калібру 9 мм, 55 патронів калібру 7,62 мм і 21 патрон калібру 5,45 мм.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Весь арсенал зброї був вилучений і направлений на експертизу, разом з тим було відкрито кримінальне провадження за статтею "незаконне поводження зі зброєю". Чоловіку загрожує тюремний строк до сім років.