На борту затонулого в одеській Затоці катера "Іволга" було не 36 чоловік, а понад 40 пасажирів.

Як повідомляє Сегодня, спікер облУВС Анна Пенчева підкреслила, що рятувальники проводять пошукові роботи з виявлення тіл ще вісьмох зниклих.

Раніше повідомляли, що 14 осіб затонули і ще одного шукають. У МВС зазначили, що всі тіла впізнали, а постраждалих відвезли до районної лікарні Білгород-Дністровського.

Говорити про точні цифри пасажирів рано.

Панчева підкреслила, що також не правда, що капітана затримали в стані алкогольного сп'яніння. Він був тверезим. На нього завели справу, але він перебуває під вартою в Центральній міській лікарні в Білгород-Дністровському.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Всіх постраждалих відпустили додому, одного чоловіка прооперували.

Читайте також: Прогулянка на смертельній "Іволзі" коштувала 350 гривень з пасажира

Нагадаємо, що вчора прібізітельно в 4:00 дня в акваторії Чорного моря перекинувся катер "Іволга". У Мінінфраструктури повідомляють, що він був перевантажений в три рази.