На сайтах безкоштовних оголошень досі шукають охочих покататися на затонулому катері "Іволга". Пишуть, що квиток на морську рибалку для одного пасажира обійдеться в 350 грн. А судно може вмістити 20 людей.

"Теплохід оснащено потужною навігаційною системою, що дозволяє виходити в море прибудь-яких погодних умовах та тумані. На борту теплохода є мангал, де у вас є можливість посмажити шашлик з овочами у відкритому морі. А також столи, де можуть розміститися більше 20 осіб", - пишуть в оголошенні.

Читайте також: Трагедія у Затоці: перевернувся катер, 12 загиблих

Туристам пропонували рибалити на бичків, скатів та чорноморських акул – катранів. Пишуть, що під час прогулянок віддаляються від берега не більш, як на 5-20 кілометрів.

Нагадаємо, вчора близько четвертої вечора поблизу Затоки в Чорному морі на відстані близько 350-400 м. від берегу, затонуло судно "Іволга". На борту перебувало 36 осіб, з яких три члени екіпажу. За останніми даними загинуло 14 осіб.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

В Мінінфраструктури кажуть, що причиною трагедії могло стати перенавантаження судна.