Ситуація навколо виборів в Маріуполі 25 жовтня продовжує набирати гостроти.

Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook Маша Украинская, демократичні сили міста, які зранку проводили мітинг на центральній площі, зараз штурмують будівлю друкарні "Приазовский рабочий".

Члени територіальної виборчої комісії повинні забрати звідти бюлетні.

Силовики в касках перешкоджають активістам і всіляко блокують вхід в будівлю.Також не дозволяють заходити пресі, оператори змушені на решітках знімати з вікон засідання ТВК.

Нагадаємо, що сьогодні вранці в Маріуполі пройшла масова акції "ЦВК здала Маріуполь", на якій протестували проти складу ТВК, з якої "вивели" всіх членів від "Блоку Петра Порошенка" і призначили екс-регіоналів.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Організатори політичного мітингу впевнені, що олігарх Рінат Ахметов таким чином забезпечив собі перемогу на виборах. Більш того, всі бюлетені друкуватимуть на його фабриці "Приазовский рабочий".

Таке рішення було прийнято вчора, що і спровокувало протестний мітинг.

Активісти прийшли з плакатами "Вставай, Маріуполь", "Вставай Україна, Маріуполь в небезпеці", "Маріуполь не здамо Ахметову".

Читайте також: У Маріуполі побилися члени виборчої комісії (відео)

Нагадаємо, що на 10 жовтня в Маріуполі знищили електронні бази чотирьох виборчих комісій.