На Троєщині сталася масштабна ДТП, на узбіччя вилетіла і перекинулася машина Служби безпеки "Сіріус". Про це повідомляють місцеві жителі і очевидці в локальній групі соціальної мережі Вконтакте.

На перетині проспекту Маяковського і вулиці Цвєтаєвої біля супермаркету "Billa" машина врізалася в стовп, вилетіла на узбіччя і перекинулася. На місце події приїхали дві патрульні машини, швидкі і пожежники, на випадок, якщо відбудеться загоряння, зібралися очевидці, які надають посильну допомогу.

Читайте також: Екс-міністр юстиції потрапив у ДТП (фото)

"Я у себе вдома почула цей гуркіт і сигналізацію машин. Навіть здалося, нібито вибух десь. Я не можу уявити яка була швидкість у цього автомобіля? якщо аж в будинку чутно"- пише один з місцевих жителів.

У компанії "Сіріус" інформацію про аварії за участю їх машини ніяк не змогли прокоментувати, оскільки дізналися про це безпосередньо від журналістів "Знай".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще