У неділю, 18 жовтня, колишній міністр юстиції, керівник штабу "Цивільного корпусу Азов" Роман Зварич потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомили в прес-службі полку "Азов".

Згідно з інформацією, ДТП сталася на трасі Київ - Чоп. Авто Зварича намагалися зіштовхнути з траси невстановлені автомобілі, які рухалися кортежем з мигалкою. З місця ДТП ці автомобілі зникли.

"У результаті зіткнення з вантажівкою автомобіль Романа Зварича загорівся, а вантажівка перекинулася. Стан Романа Зварича і водія вантажівки задовільний", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Lexus депутатки Кужель влаштував затор (фото)

Роман Зварич - український політик, колишній народний депутат України. Був міністром юстиції в урядах Юлії Тимошенко та Віктора Януковича.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нині - начальник штабу "Цивільного корпусу Азов" і радник полку.