В ніч на 20 жовня, біля Чонгара, що на адміністративному кордоні з анексованим півостровом Крим, невідомі особи підірвали дві електроопори. Саме вони подають електрику на півострів.

Про це пише УНІАН.

"Обидві опори лінії Мелітополь-Джанкой пошкодили, але вони не впали. За попередньою версією, вибух здійснили мінометними мінами калібром 82-мм. Їх прив'язали до опори", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Припинено постачання електроенергії до Криму по лінії Мелітополь-Джанкой

Фахівці повідомляють, що дві з мін - не спрацювали. На місці наразі працюють правоохоронці та рятувальники. Нерозірвані міни мають знешкодити піротехніки.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Про подію в ДСНС повідомили активісти, які наразі продовжують акцію із блокування вантажного транспорту, що прямує в окупований Крим з продуктами і товарами.

Нагадаємо, шостого жовтня біля Чонгара вибухом вже пошкодили електроопору. Наразі вона вже відновлена.