Співробітникам СБУ вдалося затримати бойовика терористичного угрупування "Схід". Злочинець намагався пробратися на територію, підконтрольну українській владі.

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

У серпні уродженець Запоріжжя виїхав у м. Туапсе Краснодарського краю. Там він пройшов курс військової підготовки в базовому таборі бойовиків. Крім того, терорист підписав контракт з незаконним збройним формуванням. В угоді було зазначено, що зловмисник мав отримувати 10 тисяч російських рублів щомісяця.

Читайте також: СБУ викрила інформаторську мережу терористів

Варто зауважити, що на тимчасово підконтрольній терористам території він охороняв табір, будував фортифікаційні споруди і чергував на блокпостах. Так як терорист не отримував грошей за свою роботу, він самовільно покинув базу бойовиків і вирішив повернутися до Бердянська.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

При спробі незаконного перетину лінії розмежування його затримали силовики.