Учора ввечері, близько 22:00 на Московському мості в Києві сталася чергова масштабна аварія.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

У напрямку лівого берега п'яний водій автомобіля Volkswagen Passat на високій швидкості протаранив попутні машини. Першою під удар потрапила BMW, у якої від зіткнення тріснув кузов. Після цього порушник порядку на дорозі зачепив Honda і вантажівку Iveco.

Розбиті машини розкидало по проїжджій частині, в результаті чого утворився затор. У ДТП серйозно постраждав її винуватець. П'яний чоловік не був пристебнутий і отримав множинні травми, у тому числі закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ноги, забої.

Читайте також: В Києві сталося смертельне ДТП за участю пішохода (фото)

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У потерпілого були явні ознаки сильного алкогольного сп'яніння, його госпіталізували в лікарню швидкої допомоги.

Решта учасників аварії не постраждали. Їх авто отримали несуттєві механічні пошкодження. На місці аварії працювали патрульні поліцейські, оперативно-слідча група ДАІ та волонтери УСП.