У Херсоні біля "Центрального ринку" на вулиці Потьомкінській загорівся підземний пішохідний перехід. Рятувальники вже майже чотири години намагаються ліквідувати пожежу. Про це повідомляє управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області.

Ще о 12 годині до служби порятунку почали телефонувати люди та повідомляти про сильний дим, що виходить з підземного переходу.

Пожежники, які прибули за викликом, спустилися у перехід, провели розвідку і з'ясували, що осередок диму знаходиться в електрощитовій.

Пожежу локалізували, але досі триває її ліквідація.

Читайте також: На окупованій Донеччині згоріла церква

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Там досі все димить і тліє, адже територія щитової дуже велика. 20 квадратних метрів. Також була одна постраждала. Жінка надихалася димом, але до лікарів звертатися не захотіла. Наша диспетчер наполягла, аби викликали швидку. Жінку оглянули і відпустили. З нею все добре", - розповіли "Знай" у прес-службі ДСНС Херсонської області.

Рятувальники відзначили, що пожежа сталася внаслідок замкнення в електрощитовій.