В одному з сіл Стрийського району Львівщини чоловік підстрелив з пневматичної зброї 14-річного хлопця. Де саме сталася подія, та які травми отримав підліток, в міліції чомусь не розповідають.

Кажуть, що 17 жовтня на вулиці одного з сіл Стрийського району зловмисник проїжджав на мотоциклі повз групу молодих людей. Він зупинився, спровокував конфлікт, а потім витягнув пневматичну зброю та почав хаотично стріляти. Одним з пострілів поранив підлітка.

Читайте також: За вбивство миколаївського валютника судитимуть громадянина Грузії

"Ми не можемо розголошувати населений пункт. Куди саме влучили хлопцю і які тілесні ушкодження він отримав – теж не можу сказати. Такі речі ми не розголошуємо", - повідомила "Знай" прес-офіцер Стрийської міліції Ольга Марцинюк.

Провадження відкрили по статті "Умисне легке тілесне ушкодження".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще