У мережі з'явилися фотографії, на яких показана нібито відведена техніка бойовиків в Новоазовську. На знімках видно танки, на тлі яких позують бойовики.

Про це повідомляється в соцмережах.

У свою чергу військовий експерт Дмитро Тимчук заявив, що останні два дні терористи на Донбасі активно зображували "відведення техніки".

"Фіксується відведення частини техніки з 15-км зони, в той час як частина техніки і озброєнь просто змінюють позиції, залишаючись на передньому краї. На нових позиціях озброєння ретельно маскуються. Зафіксовано часткове відведення бойовиками важкої бронетехніки і мінометів і на інших ділянках", - зазначив Тимчук.

Читайте також: Бойовики ведуть активну розвідку на Донбасі

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше військовий експерт зазначав, що бойовики формують потужну тактичну групу. Російські війська активно перекидають техніку та живу силу.