Вантажний автомобіль "Газель" загорівся біля трамвайної зупинки у Вінниці.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС у Вінницькій області.

"Сьогодні, 22 жовтня о 13:47 до рятувальників надійшло повідомлення про загорання автомобіля біля трамвайної зупинки "Західний автовокзал", - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали рятувальники. Вони встановили, що горить моторний відсік вантажного транспортного засобу, який належить концерну "Вінницяхліб". Водій "Газелі" за допомогою вогнегасника намагався самотужки впоратися із вогнем.

Бійці ГУ ДСНС локалізували пожежу о 13:50, а повністю ліквідували загорання о 13:59. Рятувальникам вдалося запобігли перекиданню вогню на розташовані поряд машини.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Читайте також: У столиці водій вантажівки згорів заживо (фото, відео)

Попередньо встановлено, що сталося коротке замикання електропроводки автомобіля. Водій не постраждав. Наразі встановлюються збитки, завдані вогнем.