Печерський районний суд міста Києва сьогодні зняв арешт з активів підприємства "Рівнеазот". Їх арештували весною цього року в рамках розслідування кримінального провадження проти компанії Ostchem.

Про це повідомляється у рішенні суду, зареєстрованого в Єдиному реєстрі судових рішень.

Групу компаній Ostchem підозрюють у нанесенні збитків державі у розмірі близько шести мільярдів гривень. Холдинг належить українському олігарху Дмитру Фірташу.

Підставою для зняття арештів стало те, що не встановлено достатніх підстав для цього. Зокрема, відсутні достатні докази у злочині та не встановлений розмір нанесених збитків.

Читайте також: Суд над Каліновським: пасинок Фирташа занедужав невідомою хворобою (оновлюєтся)

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, наприкінці травня 2015 року Group DF Фірташа зупинила два підприємства з групи Ostchem - Черкаський ПАТ "Азот" та ПАТ "Рівнеазот". Причиною цього, за словами керівництва, став безпрецедентний тиск на підприємства з боку депутатів.

Пізніше, після вирішення політичних питань та погашення заборгованості, обидва заводи поновили свою роботу та запустили виробництво. За час простою підприємства провели модернізацію та ремонт обладнання.