Невідомі чоловіки в барі на Холодній горі вночі влаштували перестрілку. Гуркіт, який долинав з бару, переполошив самотніх нічних перехожих і жителів навколишніх будинків.

Про це пише новинний портал "Місто Х".

"Рознесли бар, стрілянина, розбиті стекла, розтрощив столи-стільці, всюди кров", - поділилися враженнями очевидці.

У міліції повідомили, що насправді все не так страшно.

"Поки наші хлопці приїхали, учасники розборок розбіглися. Тому хто це був - поки не зрозуміло. Зараз з'ясовуються обставини події. Благо, постраждалих немає, в закладі тільки вікна побиті", - коротко прокоментували в прес-службі МВС України в Харківській області.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Читайте також: Чергова стрілянина в американському університеті: троє поранених

Варто відзначити, що користувачі соцмереж впевнені - розбирання влаштували силовики. Однак правоохоронні органи розвіяли цей міф.

"Думаєте, силовики будуть відпочивати в таких забігайлівках, тим більше на Холодній горі? Це навіть не смішно", - заявляють у міліції.