На кордоні Криму пройшли навчання з тактичної медицині. Учасники блокади півострова вчилися надавати першу допомогу пораненим і евакуювати їх з поля бою.

Про це пише Сегодня.

"Хоча блокада Криму сьогодні і носить мирний характер, проте уміння надати першу невідкладну допомогу може врятувати життя побратимові не тільки під час військових дій, але і в "громадянському" житті. У цей нелегкий час для нашої країни ми змушені постійно бути напоготові", - пише видання.

Нагадаємо, транспортна блокада Криму почалася опівдні 20 вересня по ініціативі керівництва Меджлісу кримськотатарського народу. До акції приєдналися жителі Херсонської області, а також представники українських добровольчих батальйонів.

Читайте також: Харківські "кожедубівці" вправлялися у бойовій стрільбі (фото)

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

На трьох пунктах пропуску, які ведуть до Криму, учасники блокади встановили загородження, які стали перешкодою для проїзду вантажного транспорту.