Цієї ночі в Кам'янскому районі трапилася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками. На відрізку автомобільної дороги між селами Вербівка та Телепене легковий автомобіль врізався у вантажівку "КамаАЗ".

Про це повідомляє прес-служба управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

Водій автомобіля "ЗАЗ" не впорався з керуванням і влетів у вантажівку. Кермувальника легковика затисло в понівеченому авто. Рятувальники, щоб дістати його використали спеціальний гідравлічний аварійно-рятувальний інструмент. Їм вдалося витягти водія з понівеченого автомобіля. Але його не змогли врятувати і від отриманих травм він загинув на місці.

Читайте також: Водій збив двох людей, намагаючись сховатися після ДТП (фото)

Нагадаємо, вчора близько 14:30 поблизу міста Умань сталася ДТП за участю автомобілів Mercedes Benz 500 та Fiat Doblо. Внаслідок зіткнення водій автомобіля Fiat загинув на місці від травм. Водія Mercedes та його пасажирку доставили до Уманської лікарні з травмами різних ступенів тяжкості.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще