На Закарпатті неподалік від села Велика Добронь прикордонники затримали "на гарячому" контрабандистів. Вони переправляли сигарети через кордон за допомогою дельтаплану.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Вчора прикордонники спільно з співробітниками Служби безпеки України та міліціонерами, а також угорськими колегами в рамках операції виявили і затримали на Закарпатті малий літальний апарат. Поряд з ним затримали трьох осіб. Вони мали при собі тютюнові вироби, які переправляли їх через кордон на дельтаплані.

Його політ зафіксував прикордонний наряд Чопського загону на ділянці відділу "Саловка".

Читайте також: Податківці на Донбасі затримали контрабанду сигарет на два мільйони гривень (фото)

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Правоохоронці , під час обшуку, виявили 12 ящиків сигарет "LM" та "Kompliment". Поряд був автомобіль Audi Q7 з угорською реєстрацією. Затриманими виявилися двоє українців і один угорець.

Дельтаплан мав на борту засоби навігації і належав громадянам Угорщини.

Правоохоронці ведуть слідство, щоб з'ясувати деталі правопорушення.