Сумські працівники міліції та прикордонної служби затримали місцевого жителя, який на автівці перевозив партію 10 кг канабісу.

Про це передає прес-служба МВС.

Як стало відомо, до Серединобудського райвідділу міліції від жителів району надійшла інформація про вирощування одним з місцевих мешканців коноплі.

Спільний наряд виїхав на місце події. Правоохоронці на дорозі між двома селами затримали підозрюваного у вирощуванні наркотичних рослин громадянина. Під час огляду салону його машини працівники міліції виявили три великі господарські сумки, наповнені коноплею. Речовину загальною вагою близько 10 кілограм направили на дослідження до експертно-криміналістичного центру.

30-річний затриманий розповів правохоронцям, що біля болота посіяв та протягом літа-осені вирощував невелику ділянку конопель.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: На Херсонщині міліціонери вилучили наркотиків на 240 тисяч гривень (фото)

Оглянувши місце вирощування рослин, правоохоронці нарахували 75 кущів коноплі та намет. За словами чоловіка, коноплю він вирощував для власного вжитку. За інформацією правоохоронців, у недавньому минулому він вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

Наразі відкрито кримінальне провадження, санкції якого передбачають покарання у вигляді довгострокового ув'язнення.