На Донеччині затримали основного організатора виготовлення та розповсюдження друкованих видань терористичної організації "ДНР". Про це повідомляє СБУ.

Керуючи найбільшим поліграфічним підприємством - монополістом, що знаходиться на тимчасово окупованій території, зловмисник за завданням ватажків терористів видавав брошуру "Новороссия" та друкував іншу антиукраїнську продукцію.

Правоохоронці встановили, що він також організував виготовлення так званих посвідчень "ДНР" та інших фейкових документів терористичних угруповань.

Читайте також: Сумчанина посадили на чотири роки за сепаратизм

Наразі поплічника терористів заарештували. Його звинувачують в участі у терористичній групі та у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, у вересні чотирьох жителів Кривого Рогу засудили до п'яти з половиною років позбавлення волі за розповсюдження газети з сепаратистськими закликами.