Міліція проводить перевірку за фактом підриву невідомого пристрою.

Сьогодні до чергової частини надійшло повідомлення від одного з кандидатів у депутати міської ради Добропілля, а нині діючого секретаря міськради, про те, що вчора в період часу з 21:00 до 22:00 у дворі його будинку вибухнув невстановлений шумовий вибуховий пристрій. Постраждалих немає, але зафіксована незначна деформація облицювання будинку. Повідомила прес-служба Добропільського міськвідділу міліції.

Читайте також: У Каховці за "правильне" голосування пригощали горілкою (фото)

Дане повідомлення внесли у Журнал єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Наразі за цим фактом проводиться перевірка.

Як повідомлявлялося, сьогодні вночі у Лисичанську підпалили особистий автомобіль голови місцевого тервиборчкому. Постраждала вважає інцидент спробою зірвати вибори у місті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще