Сьогодні у Чернігові біля 74 дільниці 31 округу активіст від "Самопомочі" став свідком розмови чотирьох молодиків. Вони обговорювали відключення світла на дільниці після її закриття.

"Коли невідомі чоловіки сіли у автівку, активіст спробував сфотографувати номери машини. Аби потім передати їх міліціонерам. Але молодики почали затягувати хлопця в машину", - розповів виданню "Високий Вал" кандидат на посаду міського голови Володимир Зуб.

Читайте також: "Нетверезі" члени виборчої комісії у Львові закрилися у дільниці

Він додає, що активіст вирвався і почав тікати.

"Але переслідували його аж три квартали. Наш активіст – це спортивна людина і бігає він швидко. Два чоловіки від нього не відставали. Я б радив міліції бути пильними. Якщо будуть несанкціоновані відключення світла, то щоб швидко реагували", - попередив Володимир Зуб.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще