За минулу добу в зоні проведення Антитерористичної операції загинув один український військовий. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, пише УНН.

"Бойовики, які контролюють зруйнований донецький аеропорт, відкривали вогонь по нашим поозиціям в районі селищ Опитне та Піски Донецької області. Внаслідок бойових дій один українських військовослужбовець загинув", — сказав він.

Читайте також: Тиша у АТО: військові готуються відвести 100 мм артилерію

Мотузяник також поінформував, що з 26 на 27 жовтня на лінії зіткнення сталась лише одна збройна провокація з боку бойовиків.

Нагадаємо, у Генштабі Збройних сил України також підвтердили інформацію про обстріл позицій сил АТО біля Пісок та Опитного.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще