Російський терорист з 16-го батальйону так званої "ДНР" застрелив свого побратима і залишив розташування бойовиків.

Такі дані передала прес-служба Головного управління розвідки України.

"26 жовтня 2015 року військовослужбовець "16-го батальйону територіальної оборони" Кравчук Андрій Володимирович розстріляв колег, і з пістолета ТТ, АК-74 з підствольним гранатометом залишив розташування підрозділу", - зазначили у відомстві.

Читайте також: В "ДНР" та "ЛНР" заборонили українські телеканали

Також розвідка повідомила, що в зоні проведення АТО помітно знизився рівень дисципліни і морального духу окупантів Донбасу. Зокрема, нерідко відбуваються міжусобиці із застосуванням зброї.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Також в ГУР повідомили, що в районах Донецька, Кам'янки та Горлівки зафіксували артсистеми бойовиків калібром більше 100-мм (самохідна артустановка) і 122-мм "Гради" при тому, що, по Мінським домовленостям, розташування важкої техніки на цих територіях заборонене.