На шостому кілометрі автодороги Тальне – Криві Коліна Тальнівського району Черкаської області сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками. Про це повідомляє прес-служба Державтоінспекції.

За попередніми даними, біля села Корсунка автомобіль "КамАЗ" під час повороту на польову дорогу зіткнувся з вантажівкою "ГАЗ-53". Саме в цей час автівка здійснювала обгін.

Читайте також: У Києві вантажівка спричинила масову аварію (відео)

Внаслідок автопригоди, п'ятеро пасажирів "ГАЗу" отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до лікарні.

Нагадаємо, днями в Кам'янському районі Черкаської області також сталася дорожньо-транспортна пригода, але вже зі смертельними наслідками. На дорозі між селами Вербівка та Телепине легковий автомобіль врізався у вантажівку "КамАЗ". Водій легковика загинув на місці.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще