Співробітники Міністерства внутрішніх справ та Збройних сил України перекрили в'їзди у Сватове, де лунають вибухи на складах з боєприпасами. Про це йдеться у повідомленні ЗСУ в Twitter.

"Ліквідації самої пожежі в Сватовому заважає продовження вибухів та детонація боєприпасів", - повідомили в ЗСУ.

Ситуація в місті залишається складною. Триває пожежа, вибухи та розриви боєприпасів.

Зокрема, палають два будинки. Місцеве населення евакуюють у бік Троїцького та Кремінного, а також рекомендують ховатися у підвали.

Десятки жителів Сватового сидять у підвалах, у житлових будинках вилетіли шибки, пише УНН.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Також повідомляється, що понад 60 людей перебувають у бомбосховищі ЗОШ №8.

За словами очевидців, до людей вже дісталися рятувальники, які сказали, що в місті на вулиці лежать снаряди, які ще не вибухнули.

Також люди повідомляють й про руйнування житлових споруд. Так, на гуртожитку, що на кв. Луначарського, зірвало дах. Супермаркет АТБ, що на пл. Привокзальній, частково зруйновано.

Читайте також: У Сватовому загорілися склади з боєприпасами, у місті сильні вибухи (відео)

Нагадаємо, у місті Сватовому Луганської області вибухають склади з боєприпасами, особовий склад міліції області підняли по тривозі.

Жителі намагаються евакуюватись самостійно.

За попередньою інформацією, одна людина загинула і ще четверо - поранені