У Сватовому Луганської області горять склади з боєприпасами. Про це повідомив заступник голови Луганської ВЦА Юрій Клименко, передає 112 Україна.

За словами жителів міста, склади горять в районі Сватівського молокозаводу, через детонацію чутні вибухи. Мобільний зв'язок не працює. Люди ховаються у підвалах.

Жителі Сватового намагаються самостійно евакуюватись із міста.

"Ми зараз знаходимося в підвалі одного з будинків, там, де живу я разом з сім'єю, зараз звучать дуже потужні вибухи. Швидше за все, вибухи лунають з території молокозаводу, де знаходиться одна з військових частин. Люди припускають, що, напевно, вибухають снаряди. Люди налякані, особливо на території кварталу Луначарського, який знаходиться дуже близько до цієї території. Поки ми спускалися в підвал, видно було, що в вогні територія міста, яка знаходиться біля кварталу Луначарського", - повідомив кореспондент.

Читайте також: Вибори в Сватовому визнані недійсними

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Інформації про постраждалих поки немає, як і офіційних коментарів.

Канонаду вибухів чутно до Старобільська, хоча відстань від Сватового близько 60 кілометрів.

Весь склад міліції Луганщини підняли по тривозі. Всі відправлені для того, щоб загасити пожежу, пише УНН.