В Українському домі в Києві відкрилася Міжнародна виставка породистих котів. Там представлено 200 домашніх улюбленців, серед яких є представники рідкісних порід.

Про це повідомляє УНН.

"День відкриття виставки співпав з Гелловіном, тому в центрі уваги - коти з чорним забарвленням", - діляться організатори заходу.

Учасники приїхали на виставку з різних регіонів України, а також з Білорусі та Ізраїлю. Оцінюватиме їх улюбленців міжнародне жюрі - фахівці з Польщі, Литви, Словаччини. Вони оберуть найкращого чорного кота, як символ Дня усіх святих.

В рамках заходу відбудеться шоу Рексів - котів із кучерявою вовною. Обидва дні виставки триватиме урочистий конкурс, на якому визначатимуть найкращих представників з усіх порід. Їх представлено 23.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Британець сфотографував білу чеширську білку

За словами організаторів виставки, тут присутні коти рідких для України порід: Регдол, Сомалі, Оцикет, Сінгапура.