Сьогодні в місті Волноваха Донецької області знесли пам'ятник Леніну. Про це на свій сторінці у соцмережах повідомив журналіст Мирослав Ватащук.

"Поки ФБ розривається через затримання Корбана, в Україні триває ‪ленінопад. Сьогодні вождя повалили у місті Волноваха на Донбасі - побратимі Луцька. Підтримала акцію переважно молодь - проукраїнська. Тільки якась бабуся здаля крикнула "Фашисти". Але загалом місцевим "лєнін" абсолютно по-барабану. Стояв - то й стояв. Впав - то й упав", - розповів подробиці чоловік.

Читайте також: Запорізькі пенсіонери святкують комуністичне свято (фото)

Раніше повідомлялося, що на вільній території Донецької області з 36 пам'ятників Володимиру Леніну залишилося два.

"Пам'ятники все ще стоять у Володарському районі на півдні області. Їх планують демонтувати до кінця вересня. Демонтовані пам'ятники не знищуються, а зберігаються для переміщення у майбутній музей радянської окупації", - пояснювала місяць тому на конференції начальник управління культури і туризму Донецької ОДА Аліна Певна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще