За однією з версій літальний апарат увійшов в повітряний простір України з окупованих Росією територій.
О дев'ятій вечора в п'ятницю, 30 жовтня, жителі Генічеська чули постріли з великокаліберної зброї з трасуючими кулями і бачили, як в небі над містом розриваються снаряди.

Деякі очевидці заявляють, що постріли із зенітної установки лунали з боку моря або Арабатської стрілки. Перед тим, як почали стріляти, багато людей помітили в небі яскравий об'єкт, повідомляє Новий Візит.

Читайте також: Ворожий безпілотник зафіксували над Маріуполем

Як з'ясувалося пізніше, українські військові відкрили вогонь по непізнаному безпілотнику, який помітили в небі над своїми позиціями.

У Генічеському СБУ стверджують, що уламки дрона так і не знайшли, оскільки, швидше за все, він впав у море. За попередньою інформацією, безпілотник зайшов на територію України з окупованого Криму.

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Крім цього, не виключена версія про те, що прилад належить комусь з місцевих жителів.