Державна прикордонна служба України затримала 31 жовтня в Луганській області 2 автомобілі при спробі незаконного провезення продуктів харчування на окуповані території.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Всього прикордонними нарядами і зведеними мобільними групами за добу затримано 2 транспортних засоби з продуктами харчування в районі населених пунктів Золоте і Троїцьке.

Машини слідували на неконтрольовані території без належних документів в об'їзд контрольних пунктів "Зайцеве" і "Лисичанськ", - повідомляють прикордонники.

Автомобілі намагалися перевезти близько 4,5 тонн вершкового масла на суму майже 100 тисяч гривень, та інші продукти харчування.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наразі, транспортні засоби передані співробітникам МВС і представникам Державної фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Читайте також: Закарпатські прикордонники затримали вихідців зі Шрі-Ланки та іранця

Нагадаємо, що протягом доби не було обстрілів прикордонних підрозділів, контрольних пунктів, блокпостів, де військовослужбовці Держприкордонслужби несуть службу спільно з ЗСУ.