Оперативний штаб Державної служби з надзвичайних ситуацій з початку робіт по ліквідації наслідків пожежі у Сватовому отримав від місцевого населення 192 заявки щодо виявлення вибухонебезпечних предметів, з яких виконано 130. Про це повідомили в прес-службі відомства.

"Станом на 15:00 піротехнічними групами ДержНС України в кількості 75 осіб та 27 од. техніки триває обстеження останніх трьох секторів (7, 8 і 10) з 15 на предмет виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів", - йдеться в повідомленні.

Об 11:15 виявлено, що за адресою квартал Луначарського, 4 в результаті попадання боєприпасу сталося руйнування балкона на 5 поверсі із загрозою обвалу. Рятувальним відділенням Мобільного рятувального центру ДержНС проводиться робота щодо його демонтажу.

Ведеться робота з ліквідації осередків пожежі на території складу.

Станом на 15 годину вибухів боєприпасів в осередку пожежі не зафіксовано.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Георгій Тука показав, як виглядає Сватове після вибухів

Нагадаємо, пожежа на складі боєприпасів у Сватовому сталася ввечері 29 жовтня. Джерело пожежі - майданчик на військовому арсеналі розміром 300 м на 300 м. Загалом на складі знаходиться близько 3,5 тис. тонн боєприпасів різної модифікації. Наразі з міста евакуювали пацієнтів районної лікарні, будинок пристарілих та школу-інтернат.