На Київщині правоохоронці затримали 37-річного ґвалтівника-рецидивіста. Про це повідомляє обласне управління МВС.

До чергової частини Баришівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 20-річної дівчини про те, що у лікарні, де вона працює, вночі її зґвалтував невідомий чоловік.

Правоохоронці встановили, що зловмисник проник до медичного закладу заздалегідь. У темний час доби він ходив по палатах, доки не натрапив на молоду дівчину. Чоловік накинувся на неї і, побивши по обличчю, зґвалтував.

Потерпіла описала міліціонерам прикмети свого кривдника. Виявилось, що до скоєння злочину причетний 37-річний житель Баришівки, який вже мав проблеми з законом.

Читайте також: Ґвалтівника неповнолітньої затримали на Донеччині

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Правоохоронці затримали зловмисника за місцем проживання. Одразу він не зізнавався у скоєному, а його мати запевняла, що її син з будинку нікуди не виходив.

За плечима злочинця вже є шість судимостей, зокрема за зґвалтування та грабіж. Першу з них він отримав у неповні 16 років. У жовтні цього року чоловіка засудили за крадіжку до 4 років позбавлення волі з іспитовим строком на 3 роки.

За фактом зґвалтування також відкрили кримінальне провадження. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. Йому загрожує ув'язнення до десяти років.