Терористи продовжують порушувати мінські домовленості. Сьогодні під обстріли потрапили позиції ЗСУ в районі Авдіївки та Опитного. Про це повідомляє прес-центр АТО.

За інформацією українських бійців, провокативні обстріли ведуться переважно на Донецькому напрямку.

"Сьогодні зранку російсько-терористичні найманці здійснювали провокаційні обстріли наших позицій зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів", - повідомили у прес-центрі.

Читайте також: Бійцям 93-ої бригади подарували новий автомобіль (фото)

АТОшники поінформували, що вранці українські позиції в районі Авдіївки почав обстрілювати снайпер з напрямку Спартака. Згодом по Опитному та Авдіївці стріляли гранатомети противника з напрямку Спартака та Путилівського лісу.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Загалом, з 6 ранку і до 10.50 терористи шість разів вдавалися до провокаційних дій і чотри рази вели прицільний вогонь по нашим позиціям", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 2 листопада та в ніч на 3 листопада в зоні проведення антитерористичної операції бойовики кілька разів порушували режим припинення вогню.