У Кривому Розі в тунелі поблизу станції "Проспект Металургів" зіткнулися два трамваї. Про це повідомляє управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Рятувальники, які прибули на місце події, з'ясували, що в тунелі під час руху зі станції "Будинок Рад" трамвай №1 (у складі двох вагонів) зіткнувся з таким же трамваєм, який знаходився попереду.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів постраждала 41-річна водій швидкісного трамвая, їй затисло ногу. Жінка не змогла самостійно визволитися з деформованої кабіни.

Читайте також: На станції метро "Арсенальна" дідусь впав під потяг

Рятувальники визволили постраждалу з пошкодженого транспортного засобу та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, у Києві також сталася дорожньо-транспортна пригода за участю громадського транспорту. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, потрапив під трамвай. Його госпіталізували до лікарні.