В Одесі відбулось жахливе ДТП.

Як повідомляє Думская, вчора на Об'їзній зіштовхнулись BMW и Toyota.

Внаслідок ДТП одна мащина повністю зруйнувалась. На місце події відразу приїхала поліція та слідчі, які викликали машину швидкої допомоги.

Внаслідок страшної аварії загинула одна людина, а інші двоє з пораненнями госпіталізовані у лікарню.

Правоохоронці уточнили, що водій BMW не зміг проконтролювати керівництво автомобілем та врізався з Toyota. Все одно силовики проведуть розслідування та виявлять причини та інші подробиці ДТП.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Інцидент викликав жваву дискусію на сторінці ресурсу.

"Марка машини тут ні до чого. На його місці міг опинитися будь хто. Я днями ледь не опинився. У тому місці на дорозі кілька бездонних ям. Людина міг не чекати, що з під попереду машини вирине "провал" крутонул кермом, його понесло, і поставило поперек дороги. Это то, место, где Труханов с апломбом ремонтировал дамбу!" - пише користувач.

Читайте також: Криваве ДТП на Полтавщині: перекинулась вантажівка (фото)

Нагадаємо, що минулого тижня у Києві сталось масштабне ДТП за участю чотирьох машин. На одному авто була стрічка "Правого сектору" та "учасника АТО", проте правоохоронці не повідомили, чи має це відношення до винуватця аварії.

Попри це машину "бійця АТО постраждала більше за інші.