Правоохоронні органи встановили, що причиною смерті 11-річної донецької школярки, яку знайшли повішеною, стала "гра в удушення".

Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в Донецькій області.

За словами батьків дівчинки, останнім часом вона захопилася дивною грою - в удушення. Підлітки називають таку забаву "летаргічний сон", або "собачий кайф".

Старший син і діти молодшого віку кілька разів були свідками таких розваг. Батьки попереджали дочку про небезпеку подібних експериментів не один раз. Поки вони були відсутні розвага закінчилося трагедією.

За фактом загибелі школярки відкрито кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Читайте також: 18-річну дівчину знайшли повішеною на Рівненщині

Як повідомлялося раніше, інцидент стався у дворі приватного будинку в селищі Билбасівка. Тіло школярки виявив старший брат, який і викликав "швидку".

Медики констатували смерть дитини і повідомили про це в чергову частину Слов'янського міськвідділу міліції.