Після намагань російсько-терористичних найманців знову розпалити конфлікт, ніч у зоні проведення Антитерористичної операції пройшла спокійно. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Військові на передовій продовжують укріплювати свої позиції та пильно стежать за діями бойовиків, щоб у будь-яку мить адекватно відповісти на провокації", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 2 листопада та в ніч на 3 листопада в зоні проведення антитерористичної операції бойовики кілька разів порушували режим припинення вогню.

Читайте також: Сепаратисти поранили трьох бійців АТО на Луганщині

Російсько-терористичні найманці зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів обстріляли позиції Збройних Сил України в районі Авдіївки, Пісків та Опитного Донецької області, а також Щастя Луганської області.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У прес-центрі зазначили, що обстріли терористи здійснюють з метою провокацій, та українські бійці не відкривають вогонь у відповідь, дотримуючись мінських угод.