У Сватовому Луганської облаті військові сапери продовжують ліквідовувати наслідки катастрофи. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Протягом дня було знищено більше 200 боєприпасів.

Фахівці очистили 2 гектари території навколо складу. Наразі йде підготовка до ведення робіт всередині будівлі.

Також під час розмінування території навколо ліній електропередач сапери виявили та знешкодили 31 вибухонебезпечний предмет.

Читайте також: У Сватовому вже є електрика та вода

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, 29 жовтня на складі боєприпасів у Сватовому виникла пожежа. Від вогню боєприпаси почали вибухати. Спочатку повідомлялося про загибель двох людей та 2 листопада рятувальники знайшли тіла ще двох жертв вибухів.

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука поінформував, що в результаті вибухів і пожеж у Сватовому постраждало близько 500 одноповерхових і близько 50 багатоповерхових будинків.