На підконтрольну Україні територію масово повертаються бойовики-сепаратисти. Днями ще один колишній учасник незаконних збройних формувань "ЛНР" приїхав до своєї родини на мирну Луганщину. Про це повідомляє СБУ.

Правоохоронці встановили, що він разом з іншими бойовиками чергував на блокпостах сепаратистів у районі смт Городище Перевальського району Луганської області, де за завданням сепаратистів перевіряв документи, оглядав автомобілі та речі громадян.

У жовтні колишній бойовик дізнався про програму СБ України "На тебе чекають вдома" від своїх родичів. Після чого добровільно звернувся із заявою до правоохоронних органів України та зізнався в участі у незаконному збройному формуванні терористів.

Читайте також: Розчарований в "ідеях Новоросії" бойовик здався СБУ (відео)

У СБУ зауважили, що у подальшому це може стати приводом для звільнення його від кримінальної відповідальності.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно ще один бойовик незаконного збройного формування "ДНР" приєднався до своєї родини у Донецькій області, залишивши терористів.