На залізничній станції неподалік від міста Миколаєва невідомий зловмисник прострелив ногу військовослужбовцю.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ у Миколаївській області.

Інцидент трапився 3 листопада о 18:30 на залізничній станції "Ясна Зоря", що у Миколаївському районі. Вогнепальне поранення у ногу отримав 30-річний військовий.

Потерпілий чоловік до оперативного втручання розповів правоохоронцям, що поранення він отримав від невідомого військовослужбовця.

На даний момент слідчі порушили кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Читайте також: Бійця АТО засудили до 14 років позбавлення волі за вбивство таксиста

Правоохоронці просять всіх хто був очевидцем злочину і зможе повідомити про будь-які факти, які допоможуть встановити обставини події, звертатися в міліцію.

Нагадаємо, у середу зранку у Миколаєві сталась дорожньо-транспортна пригода за участю БТР. Під колеса бронемашини потрапив Volkswagen Golf.

В результаті ДТП постраждала жінка - пасажир автомобіля. Вона сиділа на передньому сидінні. Медики госпіталізували її. Стан жінки оцінюють як вкрай важкий.