Красноармійський міськсуд засудив 36-річного військовослужбовця ЗСУ, який у листопаді 2014 разом зі своїм товаришем по службі вирішив вбити водія таксі через те, що вважав його сепаратистом.

Про це повідомили у прес-служба прокуратури Донецької області.

"Пересуваючись в автомобілі під управлінням потерпілого в бік селища Піски, де вони несли службу, військовослужбовці попросили зупинити транспортний засіб. Коли один з військових вийшов на дорогу, інший з автомата зробив не менше 4 пострілів у голову водієві таксі. Чоловік від отриманих травм помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Терористи під Пісками підстрелили двох бійців АТО

До того ж зазначається, що після скоєння злочину військовослужбовці вирішили заволодіти транспортним засобом убитого і приїхали на ньому до місця дислокації. Наразі військовий засуджений до 14 років позбавлення волі, а також повинен виплатити 250 тис. грн родичам загиблого чоловіка. Водночас другий військовослужбовець досі перебуває в розшуку.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще