Співробітники Новоайдарського районного відділу міліції разом зі Службою безпеки України виявили схованку з боєприпасами та вибухівкою у Луганській області. Правоохоронці знайшли її під час реалізації оперативної інформації.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Правоохоронці знайшли схованку на покинутій ділянці садового товариства "Зелена хвиля" у місті Щастя. З неї вилучили "РПГ-26", близько 1500 патронів калібру 7,62 мм, два детонатори та два кілограми тротилових шашок.

Читайте також: У схованці на Луганщині знайшли протитанкові міни (фото)

Все озброєння правоохоронці відправили фахівцям для проведення дослідження.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Даний факт внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Правоохоронці проводять оперативні заходи, щоб встановити власників вилученого арсеналу та всіх причетних до цього правопорушення.