Жертвами аварії приватного літака в Криму стали чотири людини, серед них - священик. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ Росії, пишуть російські ЗМІ.

"За попередньою інформацією, встановлено особи чотирьох загиблих. Ця інформація наразі уточнюється. Особистість пілота попередньо встановлена - це пілот-інструктор, кримчанин 1977 року народження", - йдеться у повідомленні.

Чоловік і жінка, які перебували в літаку, імовірно, подружня пара. Їх місце проживання та роки народження зараз уточнюються. Четвертою людиною, яка була на борту, є кримчанин, священик однієї з місцевих парафій Нікон.

Літак впав в районі гори Клементьєва поблизу Коктебеля, причини аварії поки невідомі. Даних про технічний стан літака немає.

Читайте також: ІДІЛ оприлюднило аудіозвернення із зізнанням у теракті на борту А321

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні в Південному Судані розбився вантажний літак Ан-12, екіпаж складався з п'яти громадян Вірменії та одного росіянина, всі вони загинули. Також загинули понад 20 місцевих жителів.