На сайтах, підконтрольних "ДНР", з`явився кошторис на оформлення документів, що не мають дії в жодній з країн світу. Про це пише Depo.Донбас.

Так званий "совмін "ДНР" затвердив ціну на оформлення "документів" про реєстрацію-розторгнення шлюбів, зміну прізвища, реєстрацію нерухомості та інші послуги реєстраційних "установ" на окупованій території.

Читайте також: Окупований Донбас поглиблює свою ізоляцію від України

Кошторис виглядає наступним чином: реєстрація прав на нерухоме майно фізичних осіб – 400 рублів, для юридичних осіб – 800 рублів. Реєстрація або розторгнення шлюбу, зміна прізвища, повторна видача документів коштуватиме від 37 до 170 рублів.

Нагадаємо, що подібні документи, які видають в "ЛНР" і "ДНР", не є дійсними. Вони не визнаються і не мають чинності в жодній країні світу. Відтак і збір коштів за оформлення подібних "документів" можна розцінювати як шахрайство.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще