У Києві було вилучено нелегально імпортовану продукцію Apple вартістю понад 1 мільйон гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

"13 жовтня я говорив про те, що у нас ще попереду низка заходів, спрямованих на ліквідацію тіньових схем з імпорту високоліквідних товарів. Тепер хочу проінформувати про чергову їх реалізацію", - зауважив Білан.

За його словами, в рамках досудового розслідування кримінального провадження в Києві проведено обшуки в одному з інтернет-магазинів та приватній квартирі, де могла зберігатися продукція Apple.

Під час обшуку було вилучено 57 мобільних телефонів Iphone, 17 планшетів Ipad, 3 ноутбуки MacBook, годинники Apple Watch, медіа плеєри iPod, медіа приставки.

Читайте також: Угорці спіймали "на гарячому" українського контрабандиста цигарок

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Нагадаємо, правоохоронці до пізньої ночі вівторка проводили обшук в приміщенні магазину техніки City.com на столичній Петрівці. Обшук проводився за рішенням суду, пов'язаного з кримінальною справою. За словами виконавчого директора магазину Юрія Сторожука, слідчі дії проводили близько 20 співробітників податкової, по справі, пов'язаній з контрафактом товарів Apple.