У Хмельницькому правоохоронці викрили протиправну діяльність оперуповноваженого сектора боротьби з незаконним обігом наркотиків міського відділу міліції. Про це повідомляє СБУ.

"Перевертень у погонах" підбурював місцевого жителя дати дві тисячі доларів посадовцям Хмельницького міськвідділу міліції за вирішення питання про закриття кримінального провадження за шахрайство.

Правоохоронці затримали зловмисника під час одержання грошей.

Читайте також: Майора-хабарника судитимуть на Харківщині

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Правопорушнику вже оголосили про підозру. Триває слідство.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, днями у Миколаєві співробітники Служби безпеки України також затримали начальника слідства одного з райвідділів міліції. Він попався на хабарі в чотири тисячі доларів. За ці гроші правоохоронець обіцяв чоловікові закрити кримінальне провадження щодо нього.