Неподалік від окупованого терористами Донецька виявили групу осіб у військовій формі Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Групу виявили о 13 годині в районі шахти Трудівська міста Донецьк. Вона налічувала до 100 чоловік. Разом з ними спостерігалась автомобільна техніка, а також бронетранспортери.

Сьогодні протягом дня терористи продовжували вести вогонь по позиціях бійців АТО на усіх напрямках.

О 10:30 бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82-мм. Вони випустили приблизно 40 мін по населеному пункту Болотенне. Також під мінометний обстріл потрапило Майорське.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Читайте також: Біля донецького аеропорту поранили бійця ЗСУ

Окрім цього зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів терористи п'ять разів обстрілювали Піски. Також вони вели вогонь по Опитному, Старогнатівці і Гранітному Донецької області.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики 51 раз порушували режим припинення вогню та обстрілювали позиції українських військовослужбовців. 8 листопада відбулося бойове зіткнення між силами АТО та бойовиками, одягненими в українську військову форму. Бій тривав понад годину .