Троє невідомих напали на начальника штабу, кандидата на пост міського голови, депутата Верховної Ради від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Фролова - Володимира Піскового. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив сам Фролов.

"1,5 години тому був побитий начальник мого штабу Володимир Пісковий. Зараз він знаходиться в 5-й лікарні, де йому надають допомогу. Троє покидьків напали на нього ззаду і збоку, били зі словами "Це тобі за донецьких". Зараз за цим фактом працює міліція. Я підняв усіх і, сподіваюся, що влада і правоохоронні органи розберуться зі спеціально завезеними "тітушками" від "Метінвесту" швидко і ефективно, - написав Фролов.

Кандидат у мери безпосередньо пов'язує побиття глави свого виборчого штабу з виборчою компанією і силами, які підтримують його конкурента у другому турі виборів - головного інженера комбінату "Запоріжсталь" Володимира Буряка.

Поки запорізька поліція і штаб Буряка не коментують інцидент.

Читайте також: У Запоріжжі протестували проти впливу Ахметова на регіон

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, в другий тур виборів міського голови у Запоріжжі потрапили самовисуванець Володимир Буряк та Микола Фролов від БПП "Солідарність".

За результатами, Володимир Буряк набрав 83 029 голосів, Микола Фролов - 33 798 голосів.