Досить прибутковий та безвитратний бізнес придумали харківські алкоголіки та бомжі з району Олексіївка. Вони продають прострочені харчі на місцевому ринку, повідомляє видання "Дозор".

Бомжі знаходять продукти, що непридатні до вживання на смітниках біля двох місцевих супермаркетах. Після чого вони несуть товар до ринку та реалізовують його там.

За інформацією мешканців району, виручені гроші бомжі витрачають на дуже міцні алкогольні напої, які п'ють просто на вулиці.

"Кожен день алкоголіки збираються біля трансформаторної будки, п'ють алкоголь та кричать нецензурні слова. Досить часто вони б'ються між собою", - коментарі одного зі свідків.

Про цей бізнес вже повідомили поліції. Вони поїхали до району, щоб встановити усі обставини та поспілкуватися із мешканцями.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Читайте також: Добровольці затримали ковбасу на кордоні Криму (фото)

Нагадаємо, харківські комунальники відремонтували пішохідний перехід, після чого його смуги стали перпендикулярними. Мешканці відзначають, що на цьому місці його взагалі не має бути.